Origin GamesBF4 not working anymore after a restore

Discussions about Battlefield and other Origin Games

Topic author
LACHACH
Posts: 662
Joined: August 2006
Contact:
Status: Offline

Tue Feb 18, 2014 8:48 am

wow ,so you both dont think the new patch and expansion will fix the problem?
Image

User avatar

KungfuBeer
Member
Posts: 15179
Joined: November 2006
Contact:
Status: Offline

Tue Feb 18, 2014 8:56 am

LACHACH wrote:wow ,so you both dont think the new patch and expansion will fix the problem?


:ROFL: :roulette: It'll only make things worse..watch and see... We've been playing DICE since the early days and its never gotten better!
Image

User avatar

Flipper
Member
Posts: 5923
Joined: October 2008
Contact:
Status: Offline

Tue Feb 18, 2014 1:08 pm

He's a funny guy isn't he :ROFL: :ROFL: EA fix in the next patch? :ROFL: :ROFL: :ROFL:


Topic author
LACHACH
Posts: 662
Joined: August 2006
Contact:
Status: Offline

Tue Feb 18, 2014 6:48 pm

lol you guys are right !!! im sure you are.

So I reinstalled it this afternoon while i was sleeping.

Lets check it out now.
Image

User avatar

MissileChicago
Member
Posts: 11306
Joined: June 2007
Contact:
Status: Offline

Tue Feb 18, 2014 7:19 pm

LACHACH wrote:lol you guys are right !!! im sure you are.

So I reinstalled it this afternoon while i was sleeping.

Lets check it out now.


I would live to learn how to get things done while I sleep! Very interested to learn more. ;)

Let us know how it goes after you get a chance to try it out.

Image [ Using iPhone ] Image


Topic author
LACHACH
Posts: 662
Joined: August 2006
Contact:
Status: Offline

Tue Feb 18, 2014 7:31 pm

Still doing the same thing after a reinstall . but I HAVE FOUND THE PROBLEM NOW.

Did all this for nothing but at least i found the problem.

I unplugged my gamepad and BINGO, the vehicles work now !!!


I tried another 4 USB input for the game pad and if i plug it in, vehicles wont advance.

I have another 4 slots letf to try in back of my tower, cant see anything there right now ,ill try another time.

So i guess its a gamepad conflict..Weird cause its only a few months old.

Logitech F310 gamepad

Maybe there is a driver update for this game pad? I will look into it soon.
Image


Topic author
LACHACH
Posts: 662
Joined: August 2006
Contact:
Status: Offline

Wed Feb 19, 2014 7:47 am

I found this. Has anyone ever tried it ?

It should work if you have a gamepad or joystick conflict like me.

Battlefield 4 - Play with Gamepad/Joystick (controller support) | Xbox 360, PS3, PlayStation, PC Gamepads, etc
Image

Post Reply Previous topicNext topic
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests